Jaren 30 architectuur in Wateringen

Julia’s Eiland

In het Westlandse Wateringen wordt flink gebouwd. Door de combinatie van een ideale ligging en de gemoedelijke sfeer is er vraag naar verschillende typen woningen. Het Heembeton prefab casco vormt de basis voor deze woningen. Het casco bestaat uit Heembeton wanden en Dycore ribben- en kanaalplaatvloeren. Boele & van Eesteren is de aannemer van dit project.

 

Image

Architectuur

Julia’s Eiland is onderdeel van de nieuwe wijk Juliahof. Het plan kenmerkt zich onder andere door de klassieke architectuur, naar ontwerp van 4D architecten. Wisselende kaprichtingen, opvallende dakoverstekken en rijke detaillering zorgen voor een statige uitstraling. Een ander kernmerk is de aanwezigheid van water. Alle woningen hebben ruime tuinen die (deels) aan het water grenzen.

1e en 2e fase

De 1e fase van Julia’s Eiland bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen, 7 herenhuizen en 26 rijwoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De woningen worden gebouwd volgens het PlusWonen woningconcept van Volker Wessels. Fase 2 bestaat uit 31 woningen. De realisatie van Julia’s Eiland is eind 2017 van start gegaan.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

 

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.