37 villa's Landgoed De Eendragt

Grote mate van vrijheid qua afwerking

Er zijn van die plekjes in Nederland die enorm inspireren. Zo ook het veenweidelandschap rondom Zevenhuizen. Dit is de plek waar Thuis in Bouwen 37 luxe, vrijstaande woningen, onder de naam “Landgoed de Eendragt”, bouwt.

Thuis in bouwen

De woningen zijn gesitueerd op 3 verschillende ‘eilanden‘ en zijn opgebouwd met 4.200 m² Dycore voorgespannen ribbenvloeren op de begane grond en 4.200 m² Dycore traditioneel gewapende breedplaatvloeren op de verdiepingen.

De instortvoorzieningen van de breedplaatvloeren zijn uitermate geschikt voor het gewenste hoge kwaliteit- en afwerkingsniveau van de woningen. Speciaal voor dit segment heeft Dycore een groot assortiment inbouwdozen voor de inbouw van armaturen, luidsprekers en meldings- en oproepsystemen.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.