Toepassing van 30% betongranulaat in de kanaalplaatvloeren

Gebiedsontwikkeling Feyenoord City start met nieuwbouw Gamma en P+R

De Gamma aan de Koperslagerstraat in Rotterdam verhuist in het kader van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City. Aannemer De Vries en Verburg Bouw realiseert een nieuwe Gamma, gecombineerd met parkeermogelijkheid op het terrein van P+R Noorderhelling.

Image

De parkeergarage komt bovenop de bouwmarkt te staan en biedt straks plaats aan 500 auto’s. Parkeren is grotendeels overdekt. De gevel van het gebouw springt in het oog door het gebruik van ledverlichting over de gehele breedte van het gebouw.

Image

BREEAM

Dycore levert ruim 14.000 m² kanaalplaatvloeren. Ook leveren wij ca. 600 m² breedplaatvloeren voor de sprinklerkelder. Toepassing van 30% betongranulaat in de kanaalplaatvloeren biedt een gunstige uitwerking aan het actuele prestatieniveau vanuit BREEAM. Dycore geeft hiervoor een fabriekseigen verklaring af, waarmee we de garantie geven dat het toegezegde volume betongranulaat daadwerkelijk in deze kanaalplaatvloeren wordt toegepast.

Betrokken partijen

  • Opdrachtgever: Intergamma Bouwmarkten
  • Architect: Bureau voor Stedebouw & Architectuur Wim de Bruijn
  • Aannemer: De Vries en Verburg Bouw

Het gebouw wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.