Twee identieke woontorens van 70 meter

Dycore levert kanaalplaatvloeren voor De Zalmhaven II en III

Tussen de Gedempte Zalmhaven en de Houtlaan in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam wordt aan de voet van de Erasmusbrug een uniek woningproject gerealiseerd. Aangrenzend aan de 215 meter hoge woontoren, De Zalmhaven I – een wereldprimeur – , verrijzen twee identieke woontorens van 70 meter, De Zalmhaven II en III.

Zalmhaven

De Zalmhaven II en III zijn ontworpen door KAAN Architecten uit Rotterdam. De twee woongebouwen bieden samen plaats aan 196 appartementen op een plint van 13 meter hoog, met 33 eengezinswoningen. De 215 meter hoge woontoren is ontworpen door Dam & Partners en heeft een totaal van 256 appartementen.

De bouw is in handen van BAM Bouw en Techniek. Dycore levert kanaalplaatvloeren voor de hellingbanen en de 1e t/m 4e verdieping van de parkeergarage en de begane grond van de herenhuizen, ca. 16.000 m2 in totaal.

 

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.