Tweede fase in aanbouw

De Heeren van Vroondaal

Chique statige huizen; dat is waar het bij De Heeren van Vroondaal om draait. Als onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark in Den Haag, is op dit moment de tweede fase van het project in aanbouw. De bouw is in handen van BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap. Dycore levert ribbenvloeren voor de begane grond en breedplaatvloeren voor de verdiepingen.

Image

Architectuur

Na de succesvolle verkoop van 43 woningen in fase 1 worden nu de 31 woningen in fase 2 gerealiseerd. De Heeren van Vroondaal ligt op een prachtige woonlocatie. De architectuur van de woningen komt van de hand van Bureau Zeinstra Veerbeek Architecten en is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië. De woningen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten.

De bouw van de 52 woningen in fase 3, verdeeld in: herenhuizen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande villa’s, start naar verwachting in de 2e helft van 2020.

De samenwerking tussen BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap, kortweg Knaap Bouwbedrijf, en Dycore gaat al vele jaren terug. Dycore is de trotse leverancier van vele vloervelden van de woningen die zijn gerealiseerd. Knaap Bouwbedrijf vierde in 2019 haar 100-jarig bestaan en is vooral bekend vanwege de bouw van vrijstaande woningen op de mooiste plekken in de provincie Zuid-Holland.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.