Kanaalplaatvloeren van 400mm dikte

CSC-certificaat draagt bij aan duurzame bouw Nedlin Stein

Nedlin heeft een nieuwe wasserij voor de gezondheidszorg gebouwd. Deze wasserij is gerealiseerd volgens de duurzame standaard van BREEAM Outstanding en is hiermee de meest innovatieve en duurzame wasserij van Europa.

CSC-certificaat draagt bij aan duurzame bouw

Architecten aan de Maas is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwbouw op het Business Park Stein. 96 betonkolommen, met een hoogte van 16 meter per kolom, vormen het skelet van de nieuwbouw. Daarna is hard gewerkt aan de staalconstructie en konden de verdiepingsvloeren geplaatst worden.

Nedlin heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo gaat de wasserij al het hemelwater dat opgevangen wordt, zuiveren en hergebruiken in het proces. Ook zetten ze dubbeldekker vrachtwagens in en wordt gebruik gemaakt van duurzame EURO 6 vrachtwagens. Nieuwbouw volgens BREEAM Outstanding past in dit plaatje.

CSC-certificaat

Dycore leverde 400mm dikke kanaalplaatvloeren aan het project. Deze zijn toegepast op de 1e en 2e verdieping. Met het zilveren CSC certificaat voor alle drie haar productielocaties toont Dycore officieel aan dat de gebruikte grondstoffen voor de productie van de kanaalplaatvloeren afkomstig zijn van traceerbare en verantwoorde bronnen. Een belangrijke voorwaarde voor BREEAM.

Bronvermelding: beeldmateriaal is afkomstig van Nedlin.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.