Beperkte opslagruimte vraagt om just-in-time leveringen

Centrumplan Zevenbergen

In het centrum van Zevenbergen, grenzend aan de Markt, realiseert Hazenberg Bouw B.V. een nieuwbouwcomplex bestaande uit 21 koopappartementen en een parkeergarage voor 152 voertuigen. In de plint van het gebouw is plaats voor winkels en horecagelegenheden.

Image

Het ontwerp van Groeneweg van der Meijden Architecten heeft een pandsgewijze opbouw waardoor de nieuwbouw aansluiting vindt bij het karakter van het centrum van Zevenbergen. Het plan is onderdeel van de gehele centrumontwikkeling, waarbij onder andere de vroegere, ooit gedempte, haven in ere wordt hersteld.

Just-in-time

Zoals bij veel binnenstedelijke projecten is de logistiek ook hier een uitdaging. De beperkte opslagruimte vraagt om vakmanschap. Dycore levert breedplaatvloeren voor het kelderdek en de verdiepingsvloeren van het appartementengebouw en kanaalplaatvloeren voor de parkeergarage. De vloeren worden just-in-time, op een vooraf afgesproken tijdstip geleverd, zodat ze direct gemonteerd kunnen worden.

Betrokken partijen

  • Opdrachtgever: Synchroon
  • Aannemer: Hazenberg Bouw B.V.
  • Architect: Groeneweg van der Meijden Architecten
Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.