Centrum voor educatie en cultuur

Campus Kollum

In het Friese Kollum verrijst een campus die plaats biedt aan twee scholen voor voortgezet onderwijs, het dorpshuis en de bibliotheek. Door deze samenwerking blijven de voorzieningen op peil en behoudt Kollum een breed aanbod in het voortgezet onderwijs.

Het gebouw wordt gerealiseerd door Hesco Bouw in opdracht van Stichting Campus Kollum. Het ontwerp is van Van Manen en Zwart en kenmerkt zich door het gebruik van veel glas. Hierdoor krijgt de Campus een open en toegankelijke uitstraling. De verlichting zorgt voor een kleurig geheel.

Campus Kollum

De vloeren

Wij leveren diverse vloeren aan dit project. Op de begane grond worden Dycore geïsoleerde kanaalplaatvloeren toegepast. De 1e verdiepingsvloeren en dakvloeren zijn een combinatie van Dycore breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren. Daarnaast zijn nog balkbodems toegepast als geprefabriceerde betonbalk onder de breedplaatvloeren. Het gehele project wordt met behulp van BIM gerealiseerd.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

 

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.