Appartementencomplex met allure van een luxe grote villa

Appartementencomplex de Bloesemgaarde

Net buiten Nijkerk verrijzen binnen het project Bloesemgaarde duurzame woningen en een appartementencomplex. Heijmans heeft hier in samenwerking met Dycore al 44 woningen gerealiseerd. Het appartementencomplex Doornsteeg met 13 appartementen van circa 85 tot 20 m² sluit voorlopig de rij.

Heijmans Nijkerk Bloesemgaarde exterieur

Architectuur

Het appartementencomplex heeft een strak ontwerp, lijkende op een grote villa. De lange daken worden gerealiseerd met pannen die aan de gevel hangen. De dakgoten bevinden zich ter hoogte van de eerste verdiepingsvloer. De overgang van het schuine naar het vlakke vrijwel verticale dak verloopt met een bolling. Tevens geaccentueerd door zinken panelen in de gevelbekleding en bij de kozijnen. Elk appartement heeft een balkon dat half kragend wordt gebouwd.

De gebruikte vloeren

In het project zijn Dycore geïsoleerde kanaalplaatvloeren op de begane grond en breedplaatvloeren met stalen randkist verwerkt. Omdat de bekisting al aan de plaatvloer is bevestigd, kan de aannemer in het werk veel sneller opstorten. Het is alleen nodig de instortvoorzieningen op de juiste plaatsen en de wapening aan te brengen. De sparingen voor riool, elektra en ventilatie zijn al door Dycore verwerkt in de vloerplaat als deze prefab wordt aangeleverd op de bouw.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.