Zonder tijdsdruk lossen en monteren wanneer het u uitkomt

46 energieneutrale herenhuizen in Den Haag

Binck Eiland vormt dé nieuwe woonplek vlak bij het centrum van Den Haag en dicht bij Voorburg en Rijswijk. Het deelproject Binck Plaats, fase 2 van de realisatie van Binck Eiland, omvat 46 energieneutrale herenhuizen gerealiseerd met een EPC van 0 tot 0,2. Dycore levert ribbenvloeren, breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren aan dit bijzondere project.

Image

Het project is ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Binck Zuid BV – een samenwerking van projectontwikkelaar VORM, BPD en Local.

Het ontwerp van de 46 exclusieve woningen is van Klunder Architecten.
Naast de herenhuizen wordt een parkeergarage met 247 parkeerplaatsen en een daktuin van meer dan 5.500 m2 gerealiseerd. De bouw is in handen van VORM Bouw B.V.

Koppeltrailers

Voor de aanlevering van de breedplaatvloeren is gebruikt gemaakt van koppeltrailers. Dit heeft meerdere voordelen. Zo is de aannemer flexibel in het tijdstip van monteren. Aanlevering van de vloeren kan ook plaatsvinden buiten de spits, wat de vermindering van de uitstoot van CO2 ten goede komt. Daarnaast kan door het gebruik van koppeltrailers zonder tijdsdruk gelost worden en is er daardoor meer tijd om bijvoorbeeld de valbeveiliging te bevestigen.

Het gebruik van koppeltrailers is met name geschikt voor projecten waarbij er een vracht per dag of twee dagen wordt geleverd in lange series achter elkaar door. Het is niet wenselijk meerdere vrachten per dag te plannen. Er dient namelijk ruimte te zijn voor twee trailers, zodat een volle trailer geplaatst kan worden en de lege trailer mee retour genomen kan worden.

Image

Wilt u meer weten over het gebruik van koppeltrailers? Neem dan contact op met één van de projectcoördinatoren. Zij helpen u graag verder.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.