Luxe appartementen in hartje Castricum

13 appartementen Koraalzand te Castricum

Op het voormalig Geesterhage-terrein verrijst nieuwbouwplan Aan de Hage. Onderdeel van dit plan in hartje Castricum zijn de 10 appartementen en 3 penthouses Koraalzand. Door de hoge plafonds en grote ramen zijn de appartementen comfortabel, ruim en licht.

 

13 woningen in Castricum

Architectuur

Het appartementencomplex Koraalzand wordt gebouwd aan de Geesterduinweg. Dit mooie gebouw met hoogwaardige architectuur telt 13 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Het complex is als kopgebouw bedacht van de achterliggende particuliere woningen die op vrije kavels worden gebouwd. De gevel opent zich naar de vrije ruimten en is meer gesloten aan de kant van de bebouwing. Het ontwerp is van Bronsvoort Blaak Architecten BNA.

Duurzaam

De appartementen zijn energiezuinig, door onder meer zonnepanelen op het dak, een energiezuinige hr-ketel, een warmte terugwin unit (WTW) en dubbelglas.

Er is gekozen voor Dycore breedplaatvloeren voor de verdiepingen. De bouw is in handen van B├ębouw Midreth B.V. uit Mijdrecht, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.