Dycore is klaar voor de toekomst

Innovatie

Wij bieden prefab oplossingen, concepten die het proces van ontwerp tot en met realisatie stroomlijnen, waardoor onze klanten risico’s effectief kunnen beheersen en faalkosten kunnen voorkomen.

Werken met Dycore betekent voor bouwbedrijven dat zij hun rendement kunnen verbeteren, omdat proactief wordt meegedacht in de beste oplossing voor de klant. Er wordt gewerkt vanuit partnerschap en vanuit een basis van vertrouwen.

Image

Eigen tekenkamer

Doordat wij over een eigen tekenkamer beschikken hebben we meer grip op de lopende projecten. Aanpassingen in het tekenwerk kunnen hierdoor dan ook makkelijker verwerkt worden. Door het geïntegreerde tekenpakket is de snelheid van het proces hoger en de kans op fouten kleiner.

Image

Eigen projectenbureau

Onze projectcoördinator is het aanpreekpunt voor de aannemer. Doordat de aannemer het gehele project hetzelfde aanspreekpunt heeft ontstaat synergie. Dycore gaat nog een stap verder: het inzetten van klantteams zorgt ervoor dat onze klanten, door de persoonlijke benadering, een goed georganiseerde gesprekspartner hebben, met kennis van zaken over planning en techniek.

2D-tekeningen / 3D-modellen

Dycore kan uw projecten zowel in 2D als in 3D uitwerken. Wij zijn klaar voor de toekomst en gaan mee met de ontwikkelingen in de bouwsector op het gebied van 3D-engineering. Om dit waar te maken hebben wij een tekenpakket ontwikkeld waarin we de Dycore vloeren in 3D-modellen kunnen plaatsen.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.