Dycore is onderdeel van CRH

Dycore is onderdeel van het Ierse CRH concern

CRH (NYSE: CRH, LSE: CRH) is het wereldwijd toonaangevende bedrijf op het gebied van oplossingen voor bouwmaterialen, die bouwen, verbinden en verbeteren. CRH heeft circa 78.500 mensen in dienst op ongeveer 3.390 bedrijfslocaties in 28 landen. Het is de grootste bouwmaterialenonderneming in Noord-Amerika en Europa.

CRH is een essentiƫle partner voor projecten op het gebied van transport, kritieke infrastructuur, complexe oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw en het buitenleven. Het unieke aanbod van materialen, producten en diensten geven toegevoegde waarde bij het realiseren van een veerkrachtig en duurzaam gebouwde omgeving.

CRH, een Fortune 500-bedrijf, wordt tot de marktleiders gerekend op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) door diverse ESG-ratingbureaus. De aandelen van CRH zijn genoteerd aan de NYSE en LSE.

Ga voor meer informatie naar www.crh.com

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.