Dycore is onderdeel van CRH

Dycore is onderdeel van het Ierse CRH concern

CRH (LSE: CRH, ISE: CRG, NYSE: CRH) is het wereldwijd toonaangevende bedrijf op het gebied van bouwmaterialen en heeft circa 73.000 mensen in dienst op ongeveer 3.200 bedrijfslocaties in 29 landen. Het is de grootste bouwmaterialenonderneming in Noord-Amerika en Europa en heeft ook posities in Azië.

CRH produceert en levert een reeks geïntegreerde bouwmaterialen, producten en innovatieve oplossingen die in de gehele bouwsector te vinden zijn, van grote projecten voor openbare infrastructuur tot commerciële gebouwen en woonhuizen.

CRH, een Fortune 500-bedrijf, is genoteerd aan de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index, de ISEQ 20 en de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Europe. CRH wordt tot de marktleiders gerekend op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) door diverse ESG-ratingbureaus. De American Depositary Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.

Ga voor meer informatie naar www.crh.com

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.