Vloerenmatrix
15/02/2021

Welke vloer past het best bij uw project?

Met een breed assortiment prefab betonnen systeemvloeren bieden wij complete oplossingen voor uw vloerveld. Zowel voor de woning- als utiliteitsbouw, voor de begane grond en de verdieping. Elk vloersysteem heeft zijn specifieke kenmerken en eigenschappen. Per project zal daarom bekeken moeten worden wat de meest optimale vloeroplossing is.

De benodigde constructieve eigenschappen bepalen vaak het type vloer. Daarbij tellen mogelijkheden om te prefabriceren, flexibel en snel te bouwen mee. Vanuit de bouwregelgeving worden er ook eisen gesteld aan geluidsisolatie, brandwerendheid en warmte-isolatie, waaraan voldaan zal moeten worden. Natuurlijk spelen duurzaamheid en milieu een steeds grotere rol. Kortom, er zijn veel zaken die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste vloer. Welke vloer het beste is voor uw project? Onderstaande matrix geeft een overzicht van de verschillende oplossingsmogelijkheden.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.