Al 45 jaar uw leverancier van prefab betonnen systeemvloeren
15/10/2020

Op 15 oktober 2020 is het precies 45 jaar geleden dat Dy-Core Systems is opgericht, de voorloper van het huidige Dycore. De gebroeders Brandwijk maakten in Amerika kennis met de productie van prefab vloerelementen en kochten onder licentie een Dy-Core machine uit Canada, waarmee ze een fabriek begonnen in het Brabantse Oosterhout. Dy staat voor de lans om de holle ruimte van de kanaalplaatvloer te maken, core voor de holle ruimte.

Interessante feiten op een rijtje

In 45 jaar is er veel gebeurd. We leverden onze vloerelementen niet alleen in Nederland, maar ook in Belgiƫ, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zweden en zelfs in Panama en CuraƧao! In totaal is naar schatting meer dan 75 miljoen m2 aan breedplaatvloeren, ribbenvloeren en kanaalplaatvloeren geleverd!

Deze en nog een aantal interessante weetjes hebben we op een rij gezet in onderstaande infographic. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Dycore? Kijk dan bij historie.

Infographic 45 jaar

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.