Samenwerken
18/05/2020

Sinds het uitbreken van het coronavirus en de door de overheid ingestelde beschermende maatregelen heeft Dycore met vereende krachten doorgewerkt om zo aan de leverbehoeften van onze klanten te kunnen voldoen.

De kracht van het coronavirus neemt gelukkig af, waardoor de ingestelde maatregelen worden versoepeld. Hierdoor ontstaat ruimte om de contactmomenten iets te normaliseren. Onze accountmanagers en projectbegeleiders zullen hun bezoeken aan klanten en bouwplaatsen weer hervatten, uiteraard met inachtneming van de door het RIVM gepubliceerde basisregels voor iedereen. Bij een gepland bezoek worden deze vooraf besproken. Overlegmomenten telefonisch of via Teams of Skype blijven uiteraard ook mogelijk.

Productie kanaalplaatvloer Oosterhout

Op onze kantoren en in onze fabrieken volgen wij de richtlijnen van het RIVM strikt op. Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis. Zij zijn uiteraard wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Voor onze chauffeurs geldt dat zij geen direct contact met personen op de verschillende bouwplaatsen hebben.

Onze belangrijkste prioriteiten liggen zoals altijd bij de veiligheid en gezondheid van (onze) mensen, direct gevolgd door onze leveringsbetrouwbaarheid. Onze voorraadposities zijn voldoende en ook bij de intake van de grondstoffen zien wij geen problemen. We zijn hierdoor in staat normaal te produceren en te leveren.

Alleen samen zorgen wij ervoor dat de bouwprojecten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van deze crisis.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.