Bewust Veilig 2024
18/03/2024

Wij doen mee! Bewust Veilig 2024

Op 27 maart is het de Bewust-veilig dag. Dit jaar heeft de dag het motto ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt’ meegekregen. Een motto, dat ons op het lijf is geschreven. Wij geloven dat door samen te werken én elkaar aan te durven spreken op onveilig gedrag of onveilige situaties je nóg veiliger kunt werken.

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Er wordt dan ook breed geïnvesteerd in veiligheid voor iedereen, die op onze vestigingen en productielocaties werkt of deze bezoekt. Ook voor de mensen die onze producten transporteren en deze verwerken voelt Dycore zich verantwoordelijk.

Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen op al onze fabrieksterreinen is voor iedereen verplicht en afhankelijk van de werkzaamheden zijn er onder andere veiligheidsinstructies en werkformulieren beschikbaar. Door diverse veiligheidsprogramma’s (o.a. CRH Life Saving Rules, Veiligheid is een keuze) wordt het belang hiervan bij de medewerkers verduidelijkt.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.