Veiligheid als hoogste prioriteit
22/09/2022

De ADS Groep heeft net als Dycore veiligheid als hoogste prioriteit. We geven beiden concreet invulling aan dit veiligheidsbeleid door actief te informeren, adviseren en inzetten op veiligheidsbewustzijn.

Maandag 16 mei vond de eerste veiligheidsdag van de ADS Groep plaats in Goor. Tijdens deze waardevolle dag heeft onze afdeling Service & Support uitleg gegeven over het veilig werken met kanaalplaatvloeren. Hierbij gaat het om: het veilig transporteren, het aanpikken van de kanaalplaatvloeren met een hijsklem, het veilig hijsen en leggen van de kanaalplaatvloeren en het maken van een valbeveiliging op de kanaalplaatvloer met onze ingestorte veiligheidshulzen.

Heeft u ook interesse in uitleg over het veilig werken met prefab betonnen systeemvloeren? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Dycore.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.